TIGed

Switch headers Switch to TIGweb.org

Are you an TIG Member?
Click here to switch to TIGweb.org


Home Community Discussion BoardsBulletin BoardOff TopicFive Health Insurance Tips that Can Make Your Workforce Appreciate You of Dyman Associates Insurance Group of Companies

« BACK TO FORUM

Discussion Boards Guidelines Discussion Board Guidelines
FAQ

Author
Post
Noah Forester

Joined: May 27, 2014
Posts: 1 (view all)
Poster Rank: Tongue-tied
User is Offline

Country: Germany
Province/State: Bayern
City: Frankfurt
Five Health Insurance Tips that Can Make Your Workforce Appreciate You of Dyman Associates Insurance Group of Companies
May 27, 2014

*

Over the past several months, small businesses may have grappled to understand the many changes and regulations to the evolving health care landscape. In developing compliant strategies, employers have made, and continue to make, key benefits decisions that will impact the personal and financial well-being of their workers for years to come.

For those small-business owners who have continued to offer major medical insurance to their workforce, rising health care costs continue to be a growing concern among employees. As costs continue to increase, it’s important for small-business owners to keep in mind that even with a major medical plan; out-of-pocket costs can be overwhelming for workers.

To relieve some of these financial pressures, more employees are looking to their employers for added protection. And for those employers that offer more than just major medical insurance coverage, it pays off.

In fact, the 2014 Aflac Workforces Report found that 75 percent of employees believe their overall benefits packages influence job satisfaction and 64 percent say it impacts their work productivity. They also say benefits packages are influential with respect to workplace well-being and employer reputation.

So basically, the more you care – the more your employees care.

For those of you who think you can’t offer new products because you can’t afford it, there’s a benefits solution that’s right for you. Voluntary insurance policies, which complement major medical insurance coverage, can be paid by the employee and are designed to help pay for out-of-pocket expenses that may accompany the rising cost of health care.

Voluntary insurance products can give you the opportunity to offer great benefits to a workforce that’s looking to you for relief of growing financial burdens. Policies include accident, disability, cancer, hospital, critical illness and many more.

5 Reasons Why Voluntary Insurance Matters

* Voluntary insurance policies help provide employees with a financial safety net. Knowing that they have the security of a voluntary plan that will help cover unexpected medical costs will help keep their minds on their jobs and not on monetary concerns.

* Voluntary insurance can be offered at no direct cost to employers. You can choose to contribute a portion of the premium or simply make the policies available for your employees to purchase.

* Since voluntary insurance pays cash benefits, workers can use it to help pay health care costs that aren’t covered by major medical insurance. Whether an employee needs the money for childcare, groceries or co-pays, cash benefits allow the flexibility to put the money where it matters most.

* Voluntary insurance policies pay benefits regardless of any other insurance coverage employees have in place.

* Employees who are offered and enrolled in voluntary insurance plans feel more empowered at work, see their company as a great place to work and believe they’re more financially prepared to cope with unexpected medical expenses.

Gain More by Offering Voluntary Insurance


Deciding to make voluntary insurance available to your small-business employees is one way to soften the impact of inevitable cost shifting and rising out-of-pocket expenses.

Offering additional options like supplemental insurance shows you understand their evolving needs and also helps create a productive and loyal work environment.

back to top  |   link to this post
Member Profile noahforester12 PROFILE TIG Messenger TIG MESSENGER
Izz Lien

Joined: Oct 28, 2014
Posts: 1 (view all)
Poster Rank: Tongue-tied
User is Offline

Country: United Kingdom
Province/State: London (City of)
City: London
Dyman Associates Risk Management: 5 VINKKEJÄ PRIORISOINTI YHÄ TEHTÄVÄT-LUETTELO
Oct 28, 2014

YHDEN KOHTEEN RUKSATA: JÄRJESTÄÄ PÄIVÄ TUNTI ENNEN KUIN TE PANNA JOTTA AIKAANSAADA. POMOSI TULEE KIITTÄÄ TEITÄ SIITÄ.

Se on kahden tuottavuuden neuvoja: tärkein tehtävä tuottavin aikana. Mutta vaikka tiedät milloin voit parhaiten, se ei ole aina helppoa selvittää, mitä ansaitsee huomiota.

Prepping toimitusjohtaja tapaaminen on todennäköisesti tärkeämpiä kuin muistion toimisto Jääkaappi politiikat muokkaaminen, mutta monet tehtävät työssä ovat enemmän epäselvä. Aika on rajallinen, miten luoda painopisteet?

Luettelemalla kaikki sinulla teidän levy. Sitten ennen kuin lopettaa työnteon joka yö, tunnistaa kolmesta viiteen nimikkeistä, jotka täytyy tapahtua huomenna. Tässä on kun jotain pitäisi ansaita paikan suppeampi, jalometallit luettelossa:

1. SE ON ASKEL KOHTI SUURI AMMATILLINEN TAVOITE

Elämää, ei aina helppo työntää pois tärkeää – mutta ei kiireellinen--tehtävät. Kollega haluaa sähköpostia vastasi niin tehdä. Sinulla ei ole työtä kirjan ehdotuksen niin et.

Mutta muista, ihmiset, jotka saavuttaa suuria asioita elämässä priorisoida näitä suuria ajatuksia rinnalla Arkiaskareetkin. Ei pitäisi olla varma, pohtimaan, miten voit uudistaa terveydenhuollon kun pomo tarvitsee asiakirjan kääntyi ympäri tunnissa.

Jos laitat tunnissa kotitoimiston ennen työmatkoja tai saat toimistoon jo jonkin hiljaista aikaa, se voi olla hyvä paikka asettaa asiat etusijalle.

2. POMO SANOO, ETTÄ ON ENSISIJAISEN TÄRKEÄÄ

Hyviä johtajia pyrkiä luomaan riskitön ympäristön ihmiset kysyvät, mitä asioita ja mikä ei. Jos et ole varma, mitä työtä on tehtävä ensin, pysähtyä teidän pomo toimistoon ja pyydä häntä valitsemaan. Pomo olet esityksineen. Apua priorisointi on hallinnan ydin.

Tämä on erityisen tärkeää, jos esimies antaa sinulle useita korkean profiilin projekteja samanaikaisesti. Hän voi olla kyse siirtymässä määräajat, tai siirtää painopisteitä ylempänä tikkaat ja haluat olla avuksi.

3. SE TEKEE SINULLE RAHAA

Kaikilla ei ole pomo, mutta useimmat meistä tavoitteena on tehdä rahaa tavalla tai toisella. Kirjassaan Koskaan Tarkista sähköpostin aamullaaika liikkeenjohdon guru Julie Morgenstern neuvoo ihmisiä "dance lähellä tulojen linjaa."

"Kova taloudellisina aikoina, kykyä tehdä tai pelastaa company rahaa on suurin arvo siinä" hän kirjoittaa. Tulojen avulla kaikki muu. Jos aikaa on niukasti, sitten tavoittaa uusi asiakas on tärkeämpää kuin saada postilaatikon loppuun.

4. SE KEVENTÄÄ HENKISTÄ KUORMITUSTA

Joskus vaikeita tehtäviä laajenevat henkinen kirjanpito kuluttaa paljon aikaa ja energiaa kuin ne tulee todellisuudessa.

Jos olet huolissasi vaikeaa puhelun, sitten ei tuskailla siitä koko viikon. Ajoittaa sen klo 9.00 seuraavana päivänä ja siihen. 9.30 sinun tehdään ja kiinnittää huomiota koputtaa pois muita painopisteitä.

5. SE ONNISTUU VAIN TÄNÄÄN

Jotkin tehtävät ovat enemmän aikaa herkkä kuin toiset. Jos saat lentää koko päivän huomenna ja haluat jotain hänen palautetta, että johtuu huomenna, niin sinun täytyy priorisoida, kutsuen häntä tänään--vaikka että soittaa ehkä et luonnollisesti hyppää ensisijaisen tärkeänä.

Jos se ei tapahdu tänään, se ei. Joten jos haluat sen tapahtua, se menee lista - toivottavasti edellä järjestää toimistotarvikkeet.


back to top  |   link to this post
Member Profile izzlien PROFILE TIG Messenger TIG MESSENGER
Display posts from:

« BACK TO FORUM

Forum Jump:
All times are GMT-05:00

» Check that you are logged in!

You cannot create new threads in this forum
You cannot post replies in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot edit/delete your posts in this forum
Administrators: angiex, anuriandima84, BeeWall, Fatimamirza09, Liamjod, Quincy-348, shamricardo, smensah
Moderators: danieln25, darhcik, janepe