TIGed

Switch headers Switch to TIGweb.org

Are you an TIG Member?
Click here to switch to TIGweb.org


Home Community Discussion BoardsBulletin BoardOff TopicAbney Associates Ameriprise Financial Advisor, Leihen oder Geldabheben

« BACK TO FORUM

Discussion Boards Guidelines Discussion Board Guidelines
FAQ

Author
Post
Yeena Indo

Joined: May 5, 2014
Posts: 1 (view all)
Poster Rank: Tongue-tied
User is Offline

Country: United Kingdom
Province/State: London (City of)
City: London
Abney Associates Ameriprise Financial Advisor, Leihen oder Geldabheben
May 23, 2014

Leihen oder Geldabheben aus dem Plan 401 (k)

Haben Sie vermögenswirksame Leistungen bei der Arbeit planen und brauche Geld, könnten Sie versucht sein, leihen oder Geld entziehen. Aber denken Sie daran, die vermögenswirksame Leistungen für das Rentenalter gespart soll. Nehmen Sie Geld aus jetzt, und Sie werde knapp Geld im Ruhestand riskieren. Sie können auch steif steuerlichen Konsequenzen und Strafen für Geldabheben vor Alter 59½ gegenüberstellen. Noch, wenn Sie eine finanzielle Notsituation--schaust z.B. Ihres Kindes Studiengebühren ist fast genau und Ihre vermögenswirksamen Leistungen ist Ihre einzige Quelle zur Verfügung stehenden Mittel--Kreditaufnahme oder Geldabheben von Ihre vermögenswirksamen Leistungen möglicherweise Ihre einzige Option.


PLAN DARLEHEN

Um herauszufinden, ob Sie aus dem Plan 401 (k) und unter welchen Umständen ausleihen dürfen, wenden Sie sich an Ihren Plan Administrator, oder lesen Sie Ihre Zusammenfassung Plan-Beschreibung. Einige Arbeitgeber können vermögenswirksame Leistungen Darlehen nur in finanziellen Härtefällen, aber möglicherweise können, um Geld für ein Auto, um Ihr Zuhause zu verbessern oder für andere Zwecke verwenden zu kaufen bekommen.

In der Regel ist Gewährung eines Kredits 401 (k) einfach--es gibt wenig Papierkram und es gibt keine Bonitätsprüfung. Die Gebühren sind begrenzt--Sie eine kleine Bearbeitungsgebühr erhoben werden, aber so ist es.

back to top  |   link to this post
Member Profile yeenaindo PROFILE TIG Messenger TIG MESSENGER
Lemuel Naish

Joined: May 18, 2014
Posts: 2 (view all)
Poster Rank: Tongue-tied
User is Offline

Country: Costa Rica
Province/State: Cartago
City: Cartago
Re: Abney Associates Ameriprise Financial Advisor, Leihen oder Geldabheben
Aug 2, 2014

Työkyvyttömyysvakuutuksesta perusteet

An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor
Työkyvyttömyysvakuutuksesta maksaa etuja, kun ei voi ansaita elantonsa, koska olet sairas tai loukkaantunut. Useimmat vammaispolitiikasta maksettava etuus, joka korvaa osa ansaitsemistaan tuloista, kun et voi työskennellä.

MIKSI TARVITSET TYÖKYVYTTÖMYYSVAKUUTUS?

Mahdollisuutesi poistetaan käytöstä yli kolmen kuukauden aikana ovat paljon suurempi kuin mahdollisuuksia kuolla ennenaikaisesti, koska osa lääke, joka on tehnyt monia kohtalokkaita sairauksia hoidettavissa. (Lähde: 1985 komissaarin vammaisuuteen taulukon A--tuoreimpia tietoja.) Vaikka tämä on hyvä uutinen, se lisää tarvetta suojella EduAdmin työkyvyttömyysvakuutus.

Harkita mitä jos aiheutunut vamma tai sairaus ja ei toimi päivän, kuukauden tai jopa vuoden. Jos olet yksi, sinulla on muuta tukea? Jos olet naimisissa, saatat pystyä luottamaan puolison tulot, mutta luultavasti on myös monia taloudellisia velvoitteita, esimerkiksi tukemalla lasten ja maksaa teidän kiinnitys. Voisi oman puolison tulot tukee koko perheelle? Lisäksi muista, että sinulla ei ole toimivan vaarallisten voi kaivata työkyvyttömyysvakuutus. Onnettomuuksia tapahtuu paitsi työtä, mutta myös kotona, ja sairaus voi iskeä joku.

Jos omistat yrityksen, työkyvyttömyysvakuutus auttaa suojaamaan sinua monella tavalla. Ensinnäkin voit ostaa yksittäisiä politiikan, joka suojelee omia tuloja. Voit myös ostaa avainhenkilö vakuutuksen tarkoituksena on suojella sinua menettää tärkeitä työntekijä luopumisen yrityksesi vaikutus. Lopuksi voit ostaa vammaisuuteen vakuutus, joka antaa sinulle mahdollisuuden ostaa parisi kaupallisen edun mukaista, että hän poistuu käytöstä.


back to top  |   link to this post
Member Profile lemuelnaish PROFILE TIG Messenger TIG MESSENGER
Display posts from:

« BACK TO FORUM

Forum Jump:
All times are GMT-05:00

» Check that you are logged in!

You cannot create new threads in this forum
You cannot post replies in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot edit/delete your posts in this forum
Administrators: angiex, anuriandima84, BeeWall, Fatimamirza09, Liamjod, Quincy-348, shamricardo, smensah
Moderators: danieln25, darhcik, janepe