TIGed

Switch headers Switch to TIGweb.org

Are you an TIG Member?
Click here to switch to TIGweb.org


Home Community Discussion BoardsBulletin BoardOff TopicGreenville - Pitt County North Carolina Real Estate

« BACK TO FORUM

Discussion Boards Guidelines Discussion Board Guidelines
FAQ

Author
Post
Mary Shearin

Joined: Mar 10, 2014
Posts: 1 (view all)
Poster Rank: Tongue-tied
User is Offline

Country: Cameroon
City: Ko
Greenville - Pitt County North Carolina Real Estate
Mar 10, 2014

Century 21 Mary Shearin Realty Group har haft en lang og fremgangsrig historie, præget af en dedikation til at betjene dine fast ejendom behov i Greenville, NC og omkringliggende områder siden 1990. Om køb eller salg af fast ejendom, vil vores uddannede agenter sikre en smidig proces.

Finde en række oplysninger på vores hjemmeside, der dækker alt fra skatter, skoler til kultur og transport. Du kan også udforske Pitt County, Søg afskærmning hjem, finde tips til hjem sælgere, drikkepenge for huskøbere, søge i hele Greenville-Pitt MLS for boliger i øjeblikket til salg og endda tage virtuelle ture.

Østlige North Carolina er den foretrukne base for at udforske de historiske, naturlige og rekreative ressourcer af Kystsletten. Greenville og Pitt County er dukket op som den kommercielle, kulturelle, uddannelsesmæssige, og medicinsk hub i regionen. Greenville udstiller et væld af faciliteter og en sydlige atmosfære, der er "mere end forventet."

Pitt County har en befolkning på 152,068, og byen Greenville har en befolkning på 76,058. Leveomkostningerne i Greenville er 94.9% pr. 2007 andet kvartal ACCRA undersøgelse. Pitt County har et relativt mildt klima og oplever alle fire årstider hvert år.

Af de 152,068 mennesker, der lever i Pitt County, lever 95,818 mennesker i amtets ti kommuner. Disse kommuner spænder fra Falkland med 112 personer, at amtet sæde, Greenville, som indeholder 76,058 mennesker. Klik her for mere information om disse kommuner.

Greenville er hjemsted for Vidant Medical Center, en af fire akademiske medicinske centre i North Carolina. Det er flagskib hospitalet for University Health Systems af østlige Carolina og fungerer som Universitetshospital for Brody School of Medicine på East Carolina University.

Hospitalet er en tertiær indbringelsen center og giver akut, mellemliggende, genoptræning, og ambulante sundhedstjenester til mere end 1,3 millioner mennesker i 29 amter. I et gennemsnitsår, er cirka 33.000 indlagte og mere end 266,000 ambulante patienter behandlet i vores faciliteter.

Hospitalet leverer mere end 3.000 børn om året. Vores kliniske personale omfatter mere end 500 læger og 1.200 sygeplejersker.

East Carolina University har tjent befolkningen i North Carolina og nationen. Fra beskeden begyndelse som en skole for uddannelse af undervisere, er ECU vokset til at blive en spirende nationale forsknings Universitet med en tilmelding i næsten 28.000 studerende.

Med CENTURY 21 Realty Group, househunting kan være lettere og hurtigere. Vores fast ejendom fagfolk er her til at hjælpe dig med ethvert aspekt af dit træk. Venligst ring til os når som helst 252-355-7800 eller toldfri 1-800-849-8643. Og igen, lad os byde dig velkommen til din nye hjemby!

back to top  |   link to this post
Member Profile century21trg PROFILE TIG Messenger TIG MESSENGER
Display posts from:

« BACK TO FORUM

Forum Jump:


All times are GMT-05:00

» Check that you are logged in!

You cannot create new threads in this forum
You cannot post replies in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot edit/delete your posts in this forum
Administrators: angiex, anuriandima84, BeeWall, Fatimamirza09, Liamjod, Quincy-348, shamricardo, smensah
Moderators: danieln25, darhcik, janepe