TIGed

Switch headers Switch to TIGweb.org

Are you an TIG Member?
Click here to switch to TIGweb.org


Home Community Discussion BoardsBulletin BoardOff TopicPolitiraid Batkivshchyna Office fanget på adaptere

« BACK TO FORUM

Discussion Boards Guidelines Discussion Board Guidelines
FAQ

Author
Post
Janvion Calderon

Joined: Dec 23, 2013
Posts: 1 (view all)
Poster Rank: Tongue-tied
User is Offline

Country: Costa Rica
Province/State: Heredia
City: Heredia
Politiraid Batkivshchyna Office fanget på adaptere
Dec 23, 2013

The Avanti Group Mining Mush and fencing & security fencing news updates

Bare timer etter President Viktor Yanukovych sa på desember 9 han var klar til å sitte på en rundebordskonferanse å finne en løsning på den nåværende politiske krisen, fikk kontorene til det største opposisjonspartiet, Batkivshchyna, raidet av politiet. Flere video forer fra sikkerhetsdetaljer kameraer installert i partiets hovedkontor, ligger på 13 Turivska Street i Kievs Podil distriktet, filmet angrepet.

På disse videoene, en håndfull av menn kledd i spesielle uniformer og tydelig merket som politimenn først klatre over gjerdet som omgir partiet kontoret, og deretter blir sett bryte låser og krasje dører med sledgehammers. Noen av dem bærer tydelig våpen.

“I korridoren vi har folk med maskingevær, prøver å bryte gjennom i serverrom,” fortalte Ostap Semerak, en senior rådgiver til Arseniy Yatseniuk, Kiev Post på tidspunktet for angrepet, som fant sted mellom 5 og 6 PM

Angrepet fant sted like før ankomsten av EUs utenrikspolitiske Policy sjef Catherine Aston, hvis oppgave er å fremme fredelig løsning til en pågående politisk stillstand. Angrepet av Batkivshchyna gjør hennes misjon enda vanskeligere og opposisjonen mindre villige til å forhandle med regjeringen, sa medlemmene.

Et Kiev innlegget lærling som var i Batkivshchyna kontor på tidspunktet for angrepet, sa at maskerte menn kledd i alle svarte og bærer maskingevær bestilte folk å bo der de var mens gruppen fjernet partiets server. I mellomtiden, en gruppe Berkut offiserer bevoktet bussen utenfor.

Frykt for en lignende raid, evakuert Vitali Klitschko ukrainsk Democratic Alliance for Reform (UDAR) sitt kontor som natt.

Men til tross for flere Øyenvitne vitnesbyrd, i sine opprinnelige uttalelse til Interfax Ukraina innenriksdepartementet nektet for enhver innblanding. “Kiev politiet og troopers av Berkut ikke er utføre alle operasjoner på Turivska i Batkivshchyna office” sa politiet i sin opprinnelige uttalelse.

En tid senere, endret politiet sin linje. De sa angrepet de gjennomførte ble godkjent av retten på grunn av to straffesaker, som involverer påståtte svindel og misbruk av kontoret.

Politiet sier en gruppe borgere rapportert til politiet at et selskap, som ligger på 19-B Turivska (en adresse i samme gate som Batkivshchyna kontor) angivelig ulovlig beslaglagt datautstyr verdt Hr 350.000. Videre de klaget over at tjenestemenn fra dette selskapet misbrukt sin autoritet.

Men opptakene utgitt av Reuters fra søket går kveld, viser tydelig uniformerte politimenn står foran døren merket som 13 Turivska Street, som er adressen Batkivshchyna fest og den samme som ble raidet.

“Under søk datamaskinen utstyr og dokumenter ble konfiskert som bevis i etterforskning,” politiet sa i sin uttalelse. Men Yatseniuk, en av Batkivshchynas ledere, beskrev det annerledes.

“De har slått serverrommet i et rot… Søk er underveis og dørene Batkivschyna partiets Office blir brutt ned, sa Yatseniuk i en orientering sent på 9 desember. “Ingen parlamentarikere er la inn på kontoret. Alt utstyret er skadet.”

back to top  |   link to this post
Member Profile janvioderon PROFILE TIG Messenger TIG MESSENGER
Display posts from:

« BACK TO FORUM

Forum Jump:


All times are GMT-05:00

» Check that you are logged in!

You cannot create new threads in this forum
You cannot post replies in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot edit/delete your posts in this forum
Administrators: angiex, anuriandima84, BeeWall, Fatimamirza09, Liamjod, Quincy-348, shamricardo, smensah
Moderators: danieln25, darhcik, janepe