TIGed

Switch headers Switch to TIGweb.org

Are you an TIG Member?
Click here to switch to TIGweb.org


Home Community Discussion BoardsIssuesGlobalizationDavid Roberts ja Richard Chambers, Haney johtajisto osallistui Taiwan Investor Confere

« BACK TO FORUM

Discussion Boards Guidelines Discussion Board Guidelines
FAQ

Author
Post
jessi waybe

Joined: Jun 16, 2013
Posts: 1 (view all)
Poster Rank: Tongue-tied
User is Offline

Country: United States
Province/State: Florida
City: Pompano Beach
David Roberts ja Richard Chambers, Haney johtajisto osallistui Taiwan Investor Confere
Jun 16, 2013

Citibank isännöi tämän vuoden Taiwan Investor Conference järjestetään Conrad Hotel, Hong Kong, on 15-16 toukokuu 2013 kanssa arvoisat vieraat David Roberts, Senior varapuheenjohtaja Haney ryhmä yhdessä johtaja Private Equity Richard Chambers.

Haney Ryhmä perustettiin osaketutkimustiedon talon Hongkongissa vuonna 1999 ja on kasvanut noin kaksikymmentä kertaa. Yhtiö tarjoaa institutionaalisen tason tutkimuksen tukea yritysten kauppiaille. Niiden asiakkaita ovat pääasiassa suuria sijoittajia, kuten rahastonhoitajat ja varastossa pankkiiriliikkeet, jotka vaativat tarkkaa reaaliaikaista tietoa. Ne eivät toimivat myös varakkaiden. Ne tilaama asiakkaita kokoaa ja tietoa alle tunnettu ja mahdollisesti aliarvostettu pienet ja keskisuurten osakkeisiin.

Tämä yhteistyö Haney Group ja Citibank tuo keskittyä tarpeesta yhdessä tehostaakseen sijoitusalan Aasiassa sekä maailmanlaajuisesti. Citibank, itse asiassa saavuttaa satunnaisia ??asiakkailleen ympäri maailmaa edistämällä tavoitteet asiakkailleen. Heidän monipuolinen ja lahjakas henkilöstön yli 100 maassa neuvoo yrityksiä, hallituksia ja toimielinten parhaista tavoista toteuttaa strategisia tavoitteita.

Citi luo ratkaisuja ja tarjota mahdollisimman laaja pääoman ja markkinoille pääsy tuhansia liikkeeseenlaskijan ja sijoittajan asiakkaille. Eikä toimielin paremmin toteuttaa yhä monimutkaisempia maksu-ja kassanhallintaratkaisuilla tarvitaan nykypäivän globaalissa taloudessa.

Global Capital Markets tarjoaa maailmanluokan globaali valmiuksia yritys-, yhteisö-ja piensijoittajien kautta hallitseva oman ja vieraan pääoman myynnin ja kaupankäynnin alustoja, Alan tutkimuksen, huipputason instituutioiden jakelutoimintaa, ja pääsy toiseksi suurin vähittäiskaupan välitys verkon Yhdysvaltain He ovat maailman johtava merkintäsitoumukset, jäsentää, ja myynnin ja kaupan kaikissa omaisuusluokkiin, kuten osakkeisiin, yrityslainoihin, valtion ja virasto joukkovelkakirjat, esinevakuudellisten ja kiinnitys-arvopapereita, syndikoidun lainoja, jäsennelty ja futuurit tuotteita.

back to top  |   link to this post
Member Profile jessiwayne90 PROFILE TIG Messenger TIG MESSENGER
Display posts from:

« BACK TO FORUM

Forum Jump:


All times are GMT-05:00

» Check that you are logged in!

You cannot create new threads in this forum
You cannot post replies in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot edit/delete your posts in this forum
Administrators: angiex, anuriandima84, BeeWall, Fatimamirza09, Liamjod, Quincy-348, shamricardo, smensah
Moderators: danieln25, darhcik, janepe, Liamjod