TIGed

Switch headers Switch to TIGweb.org

Are you an TIG Member?
Click here to switch to TIGweb.org


Home Community Discussion BoardsBulletin BoardOff TopicHass Associates Internet Security Tips and Reviews: Data Protection Practice-EFORUM

« BACK TO FORUM

Discussion Boards Guidelines Discussion Board Guidelines
FAQ

Author
Post
Camilla Mortensen

Joined: May 3, 2013
Posts: 1 (view all)
Poster Rank: Tongue-tied
User is Offline

Age: 50
Hass Associates Internet Security Tips and Reviews: Data Protection Practice-EFORUM
May 3, 2013

http://www.eforum.com/threads/hass-associates-internet-security-tips-and-reviews-data-protection-pra ctice.17329/
Scarinci Hollenbeck lanserer cybersikkerhet & Data beskyttelse praksis
Lyndhurst, NJ, 1 mai 2013 - Scarinci Hollenbeck er glade for å kunngjøre dannelsen av en ny gruppe for juridisk praksis som en del av sin pågående strategisk plan for å integrere nye juridiske spesialiteter som er rettet mot kundenes skiftende juridiske behov-Cyber sikkerhet & databeskyttelse. Cyber Security & databeskyttelse gruppen, ledet av Scarinci Hollenbeck-partner og bransjen pioner Fernando M. Pinguelo, utvider firmaets krisehåndtering tilbud for å effektivt håndtere klienten nødhjelp. "Erfaringen og profesjonalitet Fernando Pinguelo bringer til dette firmaet med denne nyopprettede gruppen fortsetter vår forpliktelse til å tilby tjenester som var tidligere bare tilgjengelig for klienter av boutique og større nasjonale advokatfirmaer," sa Donald Scarinci, Managing Partner i firmaet.
Nettkriminalitet er en farlig aspekt av Internett alder, og en som enkeltpersoner, bedrifter og offentlige etater må effektivt motvirke. Bli offer for brudd på sikkerheten data kan la selskaper åpent for kostbare konsekvenser og omdømmerisiko skader. Som teknologiutviklingen, finne mennesker og kriminelle foretak innovative måter å ulovlig tilgang til og bruke privat og fortrolig informasjon. Kostnaden for disse angrepene til den globale økonomien er anslått for å overskride $1,5 trillioner.
Scarinci Hollenbeck gjenkjenner den iboende risikoen som følger med teknologisk innovasjon og Internett alder som helhet. Pinguelo og hans tverrfaglig team av fagfolk som samlet i å skape Cyber sikkerhet & databeskyttelse gruppen vil representere enkeltpersoner, mellomstore bedrifter, store selskaper og offentlige organer i å utvikle krisehåndtering strategier ved å implementere data bryter svar programmer og bistår kunder i forståelse og overholde nettet av internasjonale, nasjonale, statlige og lokale lover og standarder som regulerer samlingen, bruker, deling og beskyttelse av personlige data.
Gruppen samarbeider tett med bedriftsledere, in-house råd, samt HR og det ledere å utvikle strategier for å håndtere forretnings- og juridiske spørsmål knyttet til elektroniske data. Gruppen fokuserer klient oppmerksomhet på å forebygge krav og forfølger strategier som forbedrer klienters mulighet til å administrere data-essensielle forholdsregler på grunn av økonomiske og PR nedfall som ofte resulterer fra høyprofilerte data brudd.
"Vår Cyber sikkerhet & Data beskyttelse gruppe er forberedt på å hjelpe klienter med samordning av strafferettslige og sivilrettslige svar etter data brudd. Bedrifter har et ansvar for å aksjonærer, ansatte og kunder å beskytte proprietære, konfidensiell og forretningshemmeligheter,"forklarte Pinguelo. Han fortsatte: "våre lokale tilgang til føderale og statlige myndigheter og en global allianse av juridiske og tekniske fagfolk aktiverer vårt team å løse det mest presserende kundens behov."
Relatert stoff:
http://www.youtube.com/watch?v=mmFMmaS7C-Q
http://www.goodreads.com/topic/show/1278578-hass-and-associates-announcement-on-phishing-prevention- --phishing-hva

back to top  |   link to this post
Member Profile camiascents PROFILE TIG Messenger TIG MESSENGER
Display posts from:

« BACK TO FORUM

Forum Jump:


All times are GMT-05:00

» Check that you are logged in!

You cannot create new threads in this forum
You cannot post replies in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot edit/delete your posts in this forum
Administrators: angiex, anuriandima84, BeeWall, Fatimamirza09, Liamjod, Quincy-348, shamricardo, smensah
Moderators: danieln25, darhcik, janepe