TIGed

Switch headers Switch to TIGweb.org

Are you an TIG Member?
Click here to switch to TIGweb.org


Home Community Discussion BoardsFeedbackErrors & BugsLink to 'Manage Organization' not working

« BACK TO FORUM

Discussion Boards Guidelines Discussion Board Guidelines
FAQ

Author
Post
Meghan Ward

Joined: Mar 6, 2006
Posts: 1 (view all)
Poster Rank: Tongue-tied
User is Offline

Gender & Age: Female & 33
Country: Canada
Province/State: Alberta
City: Banff
Link to 'Manage Organization' not working
May 7, 2008

When I click on the name of my organization beneath 'Manage Organizations' I am taken back to the same page, and not onto any kind of editing page. What's up!? I am listed as the manager for the organization.

back to top  |   link to this post
Member Profile tmm PROFILE TIG Messenger TIG MESSENGER
Hugh Switzer

Joined: Jul 29, 2002
Posts: 716 (view all)
Poster Rank: Blabbermouth
User is Offline

Country: Canada
Province/State: Ontario
City: Toronto
Re: Link to 'Manage Organization' not working
May 8, 2008

Hi Meghan,

I believe I have fixed the problem -- you had two separate entries for your organization so it was causing problems of some sort. However, the org was put back into pending status because of information. You should have received that email by now detailing what we need.

Please let me know if you are able to edit the information in the mean time and don't hesitate to reply back here if things still don't work.

Have a great day!


back to top  |   link to this post
Member Profile hugh PROFILE TIG Messenger TIG MESSENGER
Display posts from:

« BACK TO FORUM

Forum Jump:




All times are GMT-05:00

» Check that you are logged in!

You cannot create new threads in this forum
You cannot post replies in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot edit/delete your posts in this forum
Administrators: angiex, anuriandima84, BeeWall, Fatimamirza09, Liamjod, Quincy-348, shamricardo, smensah
Moderators: danieln25, Liamjod, mfurdyk