Author |
 |
|
lukasz kruk
Poster Rank:
Tongue-tied
User is
Gender & Age: Male & 26
Country: Poland Province/State: Pomorskie City: Danzig
|
lista rzeczy do zrobienia:
May 18, 2006 - 02:14 AM
|
|
to sa rzeczy, na ktore nalezy zwrocic szczegolna uwage. zadna z nich nie zrobi sie sama ani ja nie zrobie ich wszystkich. prosze tez o dopisywanie nowych pomyslow.
X wyrazne okreslenie celow wyjazdu
X przygotowanie listu intencyjnego (po polsku i angielsku)
X nawiazywanie kontaktow z wszystkimi mogacymi w jakikolwiek sposob pomoc sprawie (ug i um, miasto haikou, uczelnie na terenie chin, studenci, a w szczegolnosci chinskie geograficzne kola naukowe, czasopisma/wydawnictwa turystyczne, programy radiowe/telewizyjne o tematyce turystycznej*, sklepy turystyczne)
X przeszukac wszystko celem ustalenia interesujacych punktow wyprawy i optymalnej trasy
X poszukac najkorzystniejszego sposob dostania sie do chin (czyli w praktyce-taniego przelotu)
* patronat medialny jest konieczny zeby znalezc sponsora. jakis horyzont bylby w sam raz
|
|
back to top |
link to this post
|
|
Karol Bartkowski
Poster Rank:
Tongue-tied
User is
Gender & Age: Male, 25
Country: Poland
Province/State: Gdansk City: Glettkau
|
Re: lista rzeczy do zrobienia:
May 25, 2006 - 04:52 PM
|
|
co do trasy ytanei czy jest zamiar zobaczenia jak najwięcej na jak najwiekszym obszarze, czy odwrotnie, jak najwięcej na małym obszarze, w konkretnym regionie badz kliku regionach kraju?
patronaty:mozna by spróbowac dostać się do bezpłatnych gazet. osobiście niemam w tym doswiadczenia; niebardzo wiem od której strony coś takiego ugryźć, stąd prośba o sugestie/pomysły
pogadam z kolegą który pracował, pracuje w sklepie turystycznym Kanion w alfa centrum...
|
|
back to top |
link to this post
|
|
Karol Bartkowski
Poster Rank:
Tongue-tied
User is
Gender & Age: Male, 25
Province/State: Gdansk City: Glettkau
|
May 25, 2006 - 05:30 PM
|
|
pomysł został mi jeszcze podsunięty taki, że mozę uderzyć bezpośrednio do producentów sprzętu z prośba o sponsoring/patronat bóg wie co jeszcze, bo sklepy są raczej mało skłonne wspópracować w takich kwestiach, szczególnie że duzych jakotakich w trójmieście chyba brak...czekam na krytykę :P
|
|
back to top |
link to this post
|
|
lukasz kruk
Poster Rank:
Tongue-tied
User is
Gender & Age: Male, 26
Province/State: Pomorskie City: Danzig
|
May 26, 2006 - 07:03 AM
|
|
polar wrote:
pomysł został mi jeszcze podsunięty taki, że mozę uderzyć bezpośrednio do producentów sprzętu
jasne, dawaj 
poza tym: w poniedzialek kolo 16 spotkanie organizacyjne u mnie.
|
|
back to top |
link to this post
|
|
|
Display posts from:
|